zruynuvalo-stinu-mizh-kvartirami-u-novomoskovsku-stalasya-pozhezha-v-bagatopoverkhivtsi

Зруйнувало стіну між квартирами: у Новомосковську сталася пожежа в багатоповерхівці

 • 14711 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. У квартирі багатоповерхового будинку у Новомосковську на Дніпропетровщині сталася пожежа, зруйнована внутрішня стіна із сусідньою квартирою. Постраждав власник квартири, 1984 року народження, якого з опіками у тяжкому стані госпіталізували. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС в області.

Повідомлення про пожежу в багатоповерхівці на вулиці Гетьманській міста Новомосковськ рятувальники отримали 9-го червня о 5:41.

"По прибуттю до місця пожежі встановлено, що пожежа виникла у квартирі на 3-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку", - йдеться у повідомленні.

З квартири на 4-му поверсі, за допомогою апарату захисту органів дихання, врятовано хлопчика, орієнтовно 7 років, якого вогнеборці вивели по сходовій клітині на свіже повітря.

"Під час пожежі постраждав власник квартири, 1984 року народження, якого з попереднім діагнозом опіки тіла I-II ступеня у важкому стані, до прибуття рятувальників, госпіталізовано до Новомосковської центральної районної лікарні. Вогнем знищено домашнє майно у квартирі, де виникла пожежа, та зруйнована внутрішня стіна із сусідньою квартирою", - сказано у повідомленні.

Також внаслідок події, як вказано, пошкоджена обшивка балкона у квартирі на 4-му поверсі. Загальна площа пожежі становить 30 кв. метрів.

Пожежу локалізовано о 6:15 та ліквідовано о 6:30.

За даними місцевих ЗМІ, йдеться про вибух і пожежу у квартирі в Новомосковську. За попередніми даними, господарем квартири є депутат Новомосковської міської ради сьомого скликання Андрій Александрович.

Нагадаємо, у Дніпрі внаслідок пожежі на дачі постраждав чоловік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Тернопільщині за кермом "копійки" помер чоловік

     • 10969 переглядiв