zsu-patrulyuyut-akvatoriyu-azovskogo-morya-poltorak

ЗСУ патрулюють акваторію Азовського моря - Полторак

 • 8124 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Збройні сили України патрулюють акваторію Азовського моря. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак, передає УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Збройні сили України продовжують виконувати задачу в акваторії Азовського моря. Вони виконують задачі і по патрулюванню нашої акваторії. Загрози, які є, ми на них реагуємо. Вони, на жаль, існують", - повідомив Полторак.

Він додав, що провокація, яку Росія хотіла використати для того, щоб загострити обстановку і в самій Україні, і на кордоні, і, можливо, цю провокацію використати для відкритої агресії в Україні, - не вдалася. Українські моряки не порушили жодного нормативного документу, жодного закону і не дали підстав для того, щоб Російська Федерація почала агресію, вказав він.

Крім того, міністр оборони зазначив, що Росія продовжує наступ не тільки в Азовському, але й в Чорному морі – коли кожного дня закриває величезну територію морського узбережжя під приводом проведення навчань, випробування озброєння і техніки.

За словами Полторака, це відбувається для того, щоб максимально ускладнити рух торгових суден, не лише українських.

Нагадаємо, міністр оборони Степан Полторак зазначив, що РФ не змусить Україну відмовитися від проходу через Керченську протоку. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ патрулюють акваторію Азовського моря - Полторак

     • 8124 переглядiв

    Нардепу в Раді стало погано

     • 19868 переглядiв

    Жіноча збірна України пробилася на ЧС-2020 з хокею

     • 9180 переглядiв

    Інкасаторська машина на смерть збила чоловіка

     • 14446 переглядiв

    Рада врегулювала перехід парафій УПЦ МП до ПЦУ

     • 18029 переглядiв