zsu-strimuyut-shturmovi-diyi-okupantiv-v-syevyerodonetsku-minoboroni

ЗСУ стримують штурмові дії окупантів в Сєвєродонецьку– Міноборони

 • 92849 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Збройні сили України стримують штурмові дії російських окупантів в Сєвєродонецьку на Луганщині. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

«Збройні сили України вживають всіх вичерпних заходів, аби не допустити, щоб ворог здійснив свої наміри. Йдеться про оточення угрупування ЗСУ в районах Сєвєродонецька та Лисичанська. Стосовно самого Сєвєродонецька, то ситуація складна, на околицях вже тривають вуличні бої. Українські військовослужбовці стримують штурмові дії противника, який також кидає особовий склад, десь йому не вдається й він відходить», - розповів Мотузяник.

Деталі

За його словами, завдання, ЗСУ – це не допустити не лише оточення, а й будь-яких успіхів російських окупантів на всіх напрямках.

«Оскільки по загальному замислу оборони України ми маємо вести бойові дії аж до звільнення всіх наших територій. Тому ситуація там дійсно важка, але ЗСУ саме головне тримають ситуацію під контролем, працює розвідка, всі плани ворога нам відомі… Тому в мене є оптимістичні погляди на цю ситуацію», - сказав Мотузяник.

Доповнення

Російські загарбники увійшли на околиці Сєвєродонецька на Луганщині.

Міноборони Великої Британії повідомляло, що захоплення росією Сєвєродонецька призведе до окупації всієї Луганщини.

Українські Національні Новини

Суспільство