zsu-vidbili-ataki-voroga-v-rayonakh-11-naselenikh-punktiv-ta-vrazili-6-zrk-rosiyan-genshtab

ЗСУ відбили атаки ворога в районах 11 населених пунктів та вразили 6 ЗРК росіян - Генштаб

 • 182959 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. За поточну добу українські захисники відбили атаки ворога в районах 11 населених пунктів, а також уразили шість зенітних ракетних комплексів противника. Про це УНН пише з посиланням на зведення Генштабу.

Цитата

“За поточну добу підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Весела Долина, Бахмутське, Одрадівка, Курдюмівка, Нью-Йорк, Первомайське, Виїмка, Павлівка та Безіменне”, – йдеться у зведенні.

Деталі

Для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони протягом доби завдала 7 ударів. Підтверджено ураження одного опорного пункту, десяти місць скупчення озброєння та військової техніки, а також шести зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили БпЛА.

Ракетні війська і артилерія за поточну добу, зокрема, уразили 4 командних пункти, 15 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника і 6 складів з боєприпасами та паливо-мастильними матеріалами.

Окрім того, підтверджено ураження зосередження живої сили та військової техніки противника у районі Нової Кубані Херсонської області, що призвело також до детонації боєприпасів. Втрати ворога уточнюються.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 58 580 осіб, 2325 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство