zsu-vidpratsyuvali-taktiku-vedennya-boyovikh-diy-za-standartami-nato

ЗСУ відпрацювали тактику ведення бойових дій за стандартами НАТО

 • 13224 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. На полігоні оперативного командування "Захід" військові інструктори Збройних сил України відпрацювали тактику ведення дій підрозділів за стандартами НАТО. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Рівненської облдержадміністрації.

"На полігоні оперативного командування "Захід" завершується цикл підготовки старшин, сержантів та офіцерів за вже затвердженими в Збройних Силах України кваліфікаційними стандартами НАТО... Цього разу під керівництвом британських колег наші військові опановують тактику дій підрозділів у різних видах бою", - йдеться в повідомленні.

Так, на одній із ділянок полігону навчальна група відпрацьовує тактичні дії підрозділу під час прямого вогневого контакту з противником.

"Взвод діє як єдине ціле, чітко й миттєво виконуючи вказівки командира. За мить умовний опорний пункт противника зайнятий, а командир навчального взводу доповідає старшому на командний пункт про виконання навчально-бойового завдання та відсутність втрат з нашого боку", - розповіли в ОДА.

За кілька днів учасники курсу підготовки отримають атестати відповідного рівня підготовки за стандартами НАТО.

Нагадаємо, десантники відпрацювали перші у 2019 році стрибки з парашутом.

Українські Національні Новини

Політика