zsu-ymovirno-zvilnyat-abo-povnistyu-otochat-liman-protyagom-nastupnikh-72-godin-isw

ЗСУ, ймовірно, звільнять або повністю оточать Лиман протягом наступних 72 годин, —ISW

 • 204278 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Американський інститут введення війни у новому виданні повідомляє, що ЗСУ, ймовірно, звільнять або повністю оточать Лиман протягом наступних 72 годин, пише УНН.

Деталі

Українські сили, ймовірно, захоплять або оточать Лиман протягом наступних 72 годин. 30 вересня російські сили продовжували відходити з позицій навколо Лимана, оскільки українські сили продовжували охоплювати російські війська в цьому районі.

Офіційні особи псевдореспубліки «ДНР» і російські військові кореспонденти заявили, що російські сили все ще контролюють Лиман, але відійшли зі своїх позицій у Дробишевому (приблизно 6 км на північний захід від Лимана) і Ямполі (приблизно 13 км на південний схід від Лимана). Російські джерела стверджували, що російські сили все ще контролюють одну дорогу з Лиману на Торське, тоді як українські сили перекрили дорогу Дробишеве-Торське в районі Ставок.

Російські джерела стверджували, що російські сили стягують додаткові резерви для посилення російських позицій під Лиманом, але деякі мілблогери критикували російське військове командування за те, що воно не вчилося на своїх помилках у Харківській області.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні до народу заявив про "суттєві результати" ЗСУ на сході України.

Українські Національні Новини

Війна