zsu-znischili-znachnu-chastinu-ozbroyennya-ta-viyskovoyi-tekhniki-rf-v-antratsiti-na-luganschini

ЗСУ знищили значну частину озброєння та військової техніки рф в Антрациті на Луганщині

 • 194085 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. В районі залізничної станції в місті Антрацит Луганської області українські військові знищили значну частину озброєння та військової техніки противника, що транспортувалася залізничним транспортом. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«За попередньою інформацією, в районі залізничної станції в місті Антрацит Луганської області, наші воїни знищили значну частину озброєння та військової техніки противника, що транспортувалася залізничним транспортом. Кількість та характер ушкоджень уточнюються», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також повідомляється, що за уточненою інформацією, підтверджено знищення значної кількості особового складу противника за попередні дні.

«Так, в результаті ефективних дій Сил оборони в районах населених пунктів Хлібодарівка Донецької області, Токмак Запорізької області та Токарівка Херсонської області, окупанти втратили до 150 осіб загиблими та близько 100 – пораненими. Також знищено 3 комплекси С-300 та до 10 одиниць іншого озброєння та військової техніки», - інформує Генштаб.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що російські окупанти скупчуються на Сватівщині на Луганщині, мінують мости та посилюють «відмінений» контроль на кордоні з росією.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна цього місяця отримає від США комплекси NASAMS - Резніков

     • 258200 переглядiв

    Уряд спростив процес медичної евакуації захисників України

     • 144553 переглядiв