zsu-zupinili-shturm-okupantiv-v-napryamku-nagirnogo-ta-bilogorivki-genshtab

ЗСУ зупинили штурм окупантів в напрямку Нагірного та Білогорівки – Генштаб

 • 89197 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Українські військові вогнем зупинили штурм окупантів в напрямку Нагірного та Білогорівки та відкинули їх назад. Рашисти намагалися взяти під контроль ділянку дороги Бахмут – Лисичанськ. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Окупанти намагалися взяти під контроль ділянку дороги Бахмут – Лисичанськ. Вели штурмові дії в напрямку Нагірного та Білогорівки. Українські воїни вогнем зупинили всі ці недолугі спроби ворога та відкинули його назад», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що загалом на Донецькому напрямку, на окремих ділянках, ворог активізував застосування авіації, ствольної та реактивної артилерії з метою розширення тимчасово зайнятої території та виходу на адміністративний кордон Донецької області.

«Противник завдавав авіаударів в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Івано-Даріївка, Краматорськ, Берестове, Білогорівка, Покровське, Соледар, Нова Камʼянка, Парасковіївка, Бахмут, Весела Долина та Нью-Йорк. Ракетно-авіаційні удари зафіксовані неподалік Білогорівки, Ягідного, Бахмута, Авдіївки та Новоселівки»,- зазначається в повідомленні.

Також загарбники провели декілька безуспішних спроб покращити своє тактичне положення на напрямках Миколаївка – Спірне, Миронівка – Вуглегірська ТЕС та Відродження – Вершина. Як результат – окупанти зазнали втрат та відкотилися назад.

Доповнення

Росіяни намагаються встановити повний контроль над стратегічною дорогою Бахмут – Лисичанськ.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Кривому Розі пролунали вибухи

     • 182900 переглядiв