zsu-zvilnili-naseleni-punkti-mirolyubivka-ta-arkhangelske

ЗСУ звільнили населені пункти Миролюбівка та Архангельске

 • 298375 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Військовослужбовці 129-ї бригади територіальної оборони ЗСУ звільнили населені пункти Миролюбівка та Архангельске. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

"Дякую воїнам 127-ї бригади тероборони за захист Харкова і звільнення території Харківщини. Воїнам 110-ї бригади, які хоробро дають відсіч окупантам на Запорізькому напрямку. Воїнам 129-ї бригади мого рідного Кривого Рогу, які відзначились хорошими результатами і звільнили зокрема Архангельське та Миролюбівку. Воїнам 115-ї бригади тероборони, які зробили чималий внесок у захист Житомирщини. А також воїнам 117-ї бригади, які захищають північно-східний напрямок на Сумщині", - сказав він.

Додамо 

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко оприлюднив у своєму Telegram-каналі фото, яке свідчить, що українські військові звільнили Торське на Донеччині. Пізніше у Збройних Силах України підтвердили звільнення села Торське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: цього тижня у звітах від військових найбільшу частину займає перелік звільнених від ворога населених пунктів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У ЗСУ підтвердили звільнення села Торське

     • 179666 переглядiв

    Зеленський вручив нагороди бійцям ТрО

     • 123608 переглядiв