zupinka-kontraktu-z-pravlinnyam-naftogazu-vpline-na-khid-peremovin-z-gazpromom-kobolyev

Зупинка контракту з правлінням "Нафтогазу" вплине на хід перемовин з "Газпромом" – Коболєв

 • 11511 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Заява про намір зупинити контракт між Кабміном і правлінням НАК "Нафтогаз України" може вплинути на хід перемовин з російським "Газпромом" у Брюсселі. Про це заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.

"У мене не було перемовин із Кабміном. Я знаю дискусію, по суті це припинення контракту з 22 березня. Чи може це на перемовини вплинути? Думаю, що може. Тим не менш, команда "Нафтогазу" поїде і буде вести перемовини. І як голова "Нафтогазу" до цієї дискусії я давно готовий", - зазначив Коболєв.

За його словами, його діюча зарплата була визначена згідно з діючою постановою КМУ, тому заява прем’єра про необхідність переглянути контракт із головою правління НАКу при збереженні відповідної постанови КМУ виглядає нелогічною.

При цьому він додав, що прийняте рішення про перегляд контракту із правлінням НАКу порушує норми закону.

Нагадаємо, контракт з правлінням НАК "Нафтогаз України" припинить свою дію з 22 березня 2019 року, після чого буде укладений новий – який передбачатиме нові "нормальні" зарплати для керівництва компанії.

Українські Національні Новини

Економіка