zustrich-p-poroshenka-z-dzh-baydenom-perenesli-cherez-zmini-u-grafiku-vitse-prezidenta-ssha-ap

Зустріч П.Порошенка з Дж.Байденом перенесли через зміни у графіку віце-президента США - АП

 • 16402 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Зустріч Президента України Петра Порошенка з віце-президентом США Джозефом Байденом перенесли на 16 січня через зміни у графіку віце-президента США. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента, передає УНН.

“У зв’язку із змінами у робочому графіку Віце-Президента США, зустріч Президента України Петра Порошенка та Віце-Президента США Джозефа Байдена відбудеться 16 січня 2017 року в Києві”, — йдеться у повідомленні.

Так, о 8:45 запланована церемонія зустрічі віце-президента США на Банковій. О 10:30 очікуються заяви П.Порошенка та Дж.Байдена для ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що П.Порошенко зустрінеться з Дж.Байденом 15 січня. Пізніше стало відомо, що візит Дж.Байдена до України перенесли на понеділок 16 січня.

Очікується, що візит віце-президента США до України підкреслить важливість надання країні підтримки з боку США, а також засвідчить його особисту залученість до цієї підтримки — незалежності України, її демократичного розвитку, процвітання та безпеки. Візит також відбудеться на честь святкування 25-ї річниці дипломатичних відносин між двома країнами та засвідчить, що наше стале партнерство триватиме й протягом наступних 25 років.

Українські Національні Новини

Політика