zustrich-z-generalami-poklikana-znyati-z-putina-vidpovidalnist-za-viyskovi-nevdachi-britanska-rozvidka

Зустріч з генералами покликана зняти з путіна відповідальність за військові невдачі - британська розвідка

 • 428825 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Зустріч з керівництвом армії рф 16 грудня швидше за все покликана зняти з російського диктатора володимира путіна відповідальність за військові невдачі, йдеться у черговому звіті Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

У МО Британії нагадали, що 16 грудня путін відвідав об'єднаний штаб так званої "СВО", як у рф називають війну проти України. Було знято зустріч путіна з низкою високопоставлених військових, у тому числі з начальником генерального штабу зс рф валерієм герасимовим та міністром оборони росії сергієм шойгу. Він запропонував пропозиції щодо наступних кроків так званої "СВО". Командувач російського угруповання військ в Україні генерал сергій суровікін був одним із тих, хто виступив з доповіддю.

Цитата

"На цій зрежисованій зустрічі путін, мабуть, мав намір продемонструвати колективну відповідальність за військову спецоперацію. Ця демонстрація, ймовірно, була спрямована на те, щоб зняти з путіна відповідальність за військові невдачі, високий рівень смертності та зростання незадоволеності населення мобілізацією. Телевізійні кадри, ймовірно, були призначені для того, щоб розвіяти чутки в соціальних мережах про звільнення генерала герасимова", - зазначили у британській розвідці.

Доповнення

У своєму щоденному звіті американський Інститут вивчення війни (ISW) проаналізував спроби кремля покращити імідж володимира путіна та міноборони росії на тлі відсутності успіхів у війні в Україні.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Кримському перешийку ворожа колона потрапила під обстріл

     • 3609097 переглядiв

    Столична електричка ходить з затримками

     • 734191 переглядiв

    У Києві можливі перебої з водопостачанням - КМДА

     • 692598 переглядiв

    Метро Києва відновило роботу на всіх лініях - Кличко

     • 507347 переглядiв

    Ще плюс 430: Генштаб оновив інформацію про знищених окупантів

     • 522339 переглядiв