zvidki-na-ukrayinu-gotuvavsya-napad-u-merezhi-zyavilosya-video-pidgotovki-zbroynikh-sil-rf-do-vtorgnennya

"Звідки на Україну готувався напад": у мережі з'явилося відео підготовки збройних сил рф до вторгнення

 • 229045 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. У мережі опублікували відео підготовки збройних сил російської федерації до повномасштабного вторгнення на територію України. Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн", інформує УНН.

Деталі

Як зазначається, на відео 45-а окрема гвардійська бригада спеціального призначення вдв рф, яка вторглася в Україну вранці 24 лютого 2022 року. Завантаження десанту здійснювалося на аеродромі Мозир (д. великий боків, гомельська область, білорусь).

На відео демонструються кадри підготовки, польоту, висадки та штурму аеропорту у Гостомелі (Київська область) російськими військовими. Також на вантажівках, гелікоптерах і тиграх є впізнаваний знак "V", яким маркувалася техніка зс рф, яка нападала на України з територію білорусі.

Доповнення 

Рано вранці 24 лютого росія почала відкриту повномасштабну війну на території України. російські військові цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи та дитсадки. Весь світ солідарний з Україною в боротьбі з російською агресією.

У Верховній Раді зареєстрували проект постанови про воєнний стан у Луганській та Донецькій областях, а також про закриття кордонів із росією та білоруссю.

Українські Національні Новини

Новини Світу