zvilisya-foto-z-mistsya-masshtabnoyi-dtp-na-kiyivschini

З'явилися фото з місця масштабної ДТП на Київщині

 • 44429 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Під час ДТП, що сталася у ніч на п'ятницю на Київщині, зіткнулися чотири автомобілі, патрульна поліція каже про п'ять загиблих та 20 постраждалих. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області у Facebook, передає УНН.

"На автодорозі Київ – Харків – Довжанський сталася автопригода за участю 4 транспортних засобів: 5 осіб загинуло та 20 отримали травми", - йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції повідомили, що зіткнення чотирьох транспортних засобів - двох вантажівок, мікроавтобуса та легковика - сталося сьогодні на початку 4-ї на 47 км автодороги.

"За попередніми даними, водій DAF FT95 рухався в бік столиці, здійснив зіткнення з Mercedec-Benz 1320, після чого скоїв виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення ще із двома транспортними засобами, а саме Mercedes-Benz Sprinter та ВАЗ. Внаслідок автопригоди п'ятеро осіб загинули, чотирнадцять отримали травми та були шпиталізовані до лікарні", - додали у патрульній поліції щодо обставин ДТП.

Вказано, що наразі на місці працюють медики, рятувальники та слідчо-оперативна група поліції. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху на місці події.

Всі обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

"Просимо учасників дорожнього руху врахувати вищевказану інформацію, бути особливо обережними. За можливості утримуйтеся від поїздки за вищевказаним маршрутом", - додали у патрульній поліції.

Нагадаємо, у ДСНС щодо цієї ДТП повідомляли про те, що три автомобілі зіткнулися, а також, що 4 людей загинули, а 12 постраждали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП