zyavilis-podrobitsi-zakhoplennya-ofisu-u-rivnomu

З'явились подробиці захоплення офісу у Рівному

 • 10766 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Офіс у Рівному не захоплювали, а охороняли. Про це стало відомо у ході розгляду обставин, повідомили у прес-службі обласного відділу поліції, передає УНН.

Як з'ясувалось, 46-річний житель Рівного, який за результатами судових спорів та відповідно до документів є власником офісу, попросив шістьох чоловіків взяти приміщення під охорону.

На підставі усної домовленості із власником група молодиків у камуфляжі прибула у Рівне на Volkswagen T-4 та Ford Galaxy, відібрала ключі у охоронця, ввірвалась у приміщення офісу та зачинились.

На місце викликали правоохоронців. Під час огляду автівок поліцейські виявили та вилучили учбову протипіхотну міну, страйкбольний автомат із магазином до нього, дві радіостанції, балаклаву, відеоплеєр, тубус від порохового заряду, дерев’яну биту та три номерні знаки. Обидва автомобілі доставили на територію Рівненського відділу поліції. Вирішується питання про накладення на них арешту. 

У ході кримінального провадження, розпочатого за фактом самоуправства за статтею 356 Кримінального кодексу України, слідчі Рівненського відділу поліції з’ясували, що відповідно до наданих документів чоловіки діяли від власника офісного приміщення, однак остаточна кваліфікація їхніх дій буде надана після проведення усіх необхідних слідчих дій. 

Нагадаємо, вчора УНН повідомляв про те, що група молодиків захопила офіс у Рівному.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП