zyavilosya-video-yak-zelenskiy-ne-chuv-pratsivnikiv-ukrspirtu

З'явилося відео, як Зеленський "не чув" працівників Укрспирту

 • 12453 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Сьогодні в Тернопільській обласній держадміністрації обговорювалося питання ДП "Укрспирт". Незважаючи на те, що профспілка цього держпідприємства стояв під дверима і просив Президента пустити їх на зустріч, він їх не почув, повідомляє УНН.

На відео, опублікованому ДП "Укрспирт", чутно, як Президент запитує у людей: "А що з Укрспиртом?", у відповідь йому відповідають, що тут є представники цієї держкомпанії, які хочуть поспілкуватися з ним, але їх не пускають.

"Пустіть главу профспілки на нараду", - скандують люди.

Однак Володимир Зеленський ігнорує це прохання, і в будівлю Тернопільської ОДА заходить без них.

Нагадаємо, представники профспілки ДП "Укрспирт" приїхали сьогодні до Тернополя спеціально на зустріч з Президентом.

Вони планували озвучити Володимиру Зеленському бачення трудового колективу за сформованою в ДП "Укрспирт" критичної ситуації. У своїх заявах, профспілка підкреслює, що не проти приватизації держкомпанії. Але вони категорично проти демонополізації спиртової галузі, яка повинна передувати приватизації. Демонополізація, на їхнє переконання, вб'є галузь і знизить до мінімуму вартість державних активів.

Також вони проти призначення Сергія Блескуна на посаду тимчасового керівника ДП "Укрспирт". Вони вважають його пов'язаним з росіянами і горілчаними компаніями, а також нагадують, що він вже керував ДП "Укрспирт" в 2015-2016 роках, залишивши після себе питання у правоохоронців.

Українські Національні Новини

Економіка