Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Обізнаність громадян єднає країну
Середа, 22 травня 2019 11:40
Ексклюзив: Суспільство
34440

Дієтолог назвала секрети корисної паски

Дієтолог назвала секрети корисної паски

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Щоб зробити традиційну паску кориснішою, варто додати вівсяних висівок та побільше сухофруктів. Таку думку висловила лікар-дієтолог Оксана Скиталінська в коментарі кореспонденту УНН.

"Готуючи паску варто додати до неї побільше різних сухофруктів, наприклад кураги темних сортів, вони навіть краще ніж родзинки. Тому що в куразі менше цукру. Також, її можна зробити більш сучаснішою і до традиційного тіста додати вівсяних висівок", - сказала Скиталінська.

За її словами, вони будуть мати невиразний смак, проте мають властивість понижувати глікемічний індекс продукту.

"Тому варто, щоб саме вівсяні висівки , вони не відчуваються так, як пшеничні, становили 1,5 частину від всього борошна", - зазначила дієтолог.

Нагадаємо, Асоціація постачальників торговельних мереж порахувала, що півкілограмова паска обійдеться в цьому році майже в 37 гривень або на 7% дорожче, ніж у минулому році.

Як повідомляв УНН, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет до дня Святої Пасхи освятив та передав великодні паски для українських воїнів.

Джерело: УНН
Підписуйтесь на паблік-чат УНН у Viber та канал новин у Telegram
Загрузка...