Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Обізнаність громадян єднає країну
Субота, 22 вересня 2018 21:38
Загрузка...
10245

З чим п'ють шампанське: "Коктебель"дав поради щодо поєднання фруктів з ігристим

З чим п'ють шампанське: "Коктебель"дав поради щодо поєднання фруктів з ігристим

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Шампанське і фрукти – ідеальне поєднання. Але не всі фрукти однаково добре підходять до ігристого. Як вдало поєднати фрукти із шампанським на своїй сторінці у Facebook розповіли творці українського бренду "Коктебель", передає УНН.

Шампанське не варто вживати із дуже солодкими фруктами — вони затьмарять смак напою, зауважили експерти “Коктебель”.

“Ті, що з кислинкою, навпаки підкреслять: ківі, цитруси, яблука та груші (тільки не медові). Вдалим доповненням стануть ягоди: чорниця, малина, полуниця та в міру солодкий виноград”, — йдеться у повідомленні.

Аби смакування улюбленого ігристого було дещо ситнішим — можна додати трішки горіхів, зауважують винороби.

Нагадаємо, раніше український бренд “Коктебель” показав, як народжується вино.

Джерело: УНН
Підписуйтесь на паблік-чат УНН у Viber та канал новин у Telegram
Загрузка...
Погода, Новости, загрузка...
загрузка...