Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Обізнаність громадян єднає країну
Субота, 25 січня 2020 23:38
17070

KOKTEBEL поділився рецептом "зимового" пуншу на основі коньяку

KOKTEBEL поділився рецептом "зимового" пуншу на основі коньяку

КИЇВ. 10 січня. УНН. Свята вигадали для того, щоб рідні, які давно не бачилися, могли нарешті зібратися разом. А щоб зустріч була ще більш затишною, пригостіть найближчих ароматним пуншем із коньяком, пропонує український бренд коньяку KOKTEBEL, передає УНН з посиланням на сторінку алкогольного напою у Facebook.

Рецепт "зимового" пуншу від KOKTEBEL наступний:

  • 1 частина коньяку
  • 2 частини червоного вина
  • ¾ частини цукрового сиропу
  • 1,5 частини апельсинового соку
  • 1 частина грейпфрутового соку
  • по кружальцю апельсина та грейпфрута
  • гвоздика
  • дрібка мускатного горіха
  1. На цедру грейпфрута й апельсина наколюємо по 5 гвоздик.
  2. Кладемо в каструлю й заливаємо соками, вином і сиропом.
  3. Варимо на повільному вогні, не доводячи до кипіння.

"За 3–5 хвилин до завершення приготування треба додати мускатний горіх. Потім зняти напій з вогню і дати трохи охолонути. Згодом поступово вливаємо коньяк. Наливаємо в бокали і пригощаємо рідних!" - резюмували виробники KOKTEBEL.

Як писав УНН, частка продажу коньяку вітчизняного виробництва через українські торгові мережі удвічі перевищує частку реалізації імпортного продукту.

Джерело: УНН
Підписуйтесь на паблік-чат УНН у Viber та канал новин у Telegram

Loading...