Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Дякуємо лікарям, які рятують країну!
64230

Вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів

Вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів

КИЇВ. 9 липня. УНН. Помірне вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів. Про це заявили фахівці Гарвардської школи громадської охорони здоров'я, передає УНН з посиланням на livestrong.com.

"Помірне вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів", - говорять фахівці.

Також, за їхніми даними, коньяк:

• підвищує рівень антиоксидантів, які допомагають запобігти ризику закупорки артерій, хвороб серця, раку та втрати зору, і навіть можуть допомогти організму засвоювати інші антиоксиданти;

• зниження ризику розвитку діабету 2 типу та жовчних каменів.

Нагадаємо, раніше соціологи розповіли, який саме коньяк найбільше п'ють українці.

Так, в ТОП-5 найбільш уживаних брендів увійшли "Шустов", "Ужгородський", "Коктебель", "Таврія" і "Шабо".

Також нагадаємо, що з початку поточного року, українські підприємці стали виробляти більше горілки та коньяку.

Як повідомляв УНН, за результатами досліджень вчених з Китаю і США, вино покращує розумові здібності.

Джерело: УНН
Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram