Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Дякуємо лікарям, які рятують країну!
31275

Користь вина залежить від способу виготовлення напою

Користь вина залежить від способу виготовлення напою

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Користь вина залежить від способу його виготовлення. До такого висновку прийшли вчені з Медичної школи в Лондоні, передає УНН з посиланням на Medical Science News.

Так, фахівці стверджують, що вина, які виготовляються за старими рецептами, набагато корисніше.

“Корисно вино, виготовлене способом, який був доступний ще в середньовіччі”, — говорять фахівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бренд Koktebel зберігає 140-річні традиції виготовлення своїх напоїв

У таких винах, за даними фахівців, міститься більше корисних антиоксидантів, які зменшують ризик серцево-судинних захворювань.

Автори дослідження вважають, що отримані ними результати дадуть можливість створити ефективні препарати проти захворювань серця і судин.

Нагадаємо, що американські вчені прийшли до висновку, що червоне вино може продовжити життя.

Крім того, цей напій також допомагає в боротьбі з психічними розладами.

Як писав УНН, згідно з інформацією Держстату, українські вина б’ють сьогодні рекорди продажів за кордон.

А ТОП-5 найвідоміших (впізнаваних споживачем) вин вітчизняного виробництва, сьогодні виглядає так: ТМ “Коблево” (73,7%), ТМ “Шабо” (65,6%), ТМ Koktebel (62,3%), ТМ “Inkerman” (61%) і “Oreanda” (56,6%).

Джерело: УНН
Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram