ukenru
snigoviy-shtorm-u-ssha-zabrav-zhittya-58-lyudey

Сніговий шторм у США забрав життя 58 людей

 • 16011 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. У семи штатах США внаслідок екстремальних холодів та снігових бурь загинуло 58 людей. Про це пише УНН з посиланням на The New York Times.

Деталі

Майже шість десятків смертей підтверджені у штатах Техас, Кентуккі, Міссісіпі, Міссурі, Луїзіана, Орегон і Теннессі. Американці стали жертвами переохолодження, а також надзвичайних ситуацій, викликаних морозами.

Люди загинули в результаті пожеж, дорожньо-транспортних пригод, від отруєння чадним газом у власних будинках.

Нагадаємо

11 лютого Техас накрили снігові шторми, які тривають і досі. Через снігову бурю близько 3,2 млн жителів Техасу 18 лютого залишилися без електропостачання, понад 260 тис. з них позбавлені водопровідної води. При цьому на значній частині території штату зберігаються аномальні для цих місць холоди.

Через негоду було скасовано приблизно 2,3 тис. внутрішніх і міжнародних рейсів. Коли сніговий шторм обрушився на Техас, президент Джо Байден оголосив надзвичайний стан.

Як повідомила раніше Національна метеорологічна служба, 16 лютого стало найхолоднішим днем за весь час спостережень в 21 місті США. Байден заявив про загрозу стихійного лиха у Техасі.

Українські Національні Новини

Новини Світу