ukenru
u-kiyivskomu-sport-life-pid-chas-trenuvannya-pomer-vidviduvach-vidkrito-provadzhennya

У київському Sport Life під час тренування помер відвідувач: відкрито провадження

 • 41411 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Поліція відкрила кримінальне провадження з приводу смерті під час тренувань відвідувача спортклубу Sport Life, розташованому у столичному ТРЦ Retro Ville. Про це кореспонденту УНН повідомили у Подільському управлінні поліції Києва.

Цитата:

“Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Буде призначено експертизу, за результатами якої буде зрозуміло, від чого саме помер відвідувач, та надалі вже буде прийматись рішення”, - повідомили у поліції.

Деталі

У понеділок в соціальних мережах з’явилося повідомлення щодо смерті відвідувача спортклубу Sport Life, розташованого у ТРЦ Retro Ville (просп. Правди, 47). За інформацією свідків, чоловікові майже годину надавали медичну допомогу, але врятувати його так і не вдалося.

Як інформував Telegram-канал Київ Оперативний, допомогу надавав відвідувач клубу, який в цей час займався в залі. При цьому, лікар спортзалу нібито стояв поруч і просто спостерігав, а бригада “швидкої” допомоги приїхала лише через 20 хвилин.

Нагадаємо

Раніше у басейні в одному з фітнес-клубів Києва від серцевого нападу помер чоловік.

Українські Національні Новини

Київ