ukenru
chas-diyati-ukrayino-na-ivano-frankivschini-zapratsyuvav-pidrozdil-dobrovilnoyi-pozhezhnoyi-komandi

«Час діяти, Україно!»: на Івано-Франківщині запрацював підрозділ добровільної пожежної команди

 • 570746 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Переможці конкурсу «Час діяти, Україно!» профінансували створення підрозділу добровільної пожежної команди, передає УНН із посиланням на пресслужбу благодійного фонду «МХП-Громаді».

Деталі

Зазначимо, що мова йде про переможців конкурсу попередніх років.

«Громада Обертину з Івано-Франківщини вирішила подбати про свою пожежну безпеку. Для цього створила підрозділ добровільної пожежної команди і тепер може обслуговувати 9 населених пунктів із загальним населенням 9 тисяч людей.

Завдяки співпраці з польськими партнерами новостворена команда отримала спецодяг, обладнання, спорядження та пожежний автомобіль. А грантові 100 000 грн громада використала на придбання будівельних матеріалів для даху та фасаду гаражного приміщення для пожежного автомобіля», - йдеться у повідомленні.

У благодійному фонді додали, що пишаються комплексним підходом українців до будь-якої справи.

«Віримо, що є і наш внесок в розвиток цієї навички», - кажуть в «МХП-Громаді».

Нагадаємо

Благодійний фонд «МХП-Громаді» оголосив переможців цьогорічного конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!».

Довідка

«МХП-Громаді» - український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія - комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Суспільство