Українські Національні Новини
інформаційне агентство
Обізнаність громадян єднає країну
Вівторок, 18 червня 2019 06:19
17175

Музей локшини швидкого приготування відкрився в Японії

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Музей швидкої локшини відкривається в Японії. Для широкої публіки він розчинить двері в суботу, але телеглядачі можуть зазирнути до таємниць найпопулярнішого продукту Азії вже зараз, повідомляє "5 канал".

Величезний музей, присвячений локшині - данина її популярності. У сучасній Азії саме цей продукт найчастіше їдять міські мешканці. Адже готується страва - миттєво. Варто лишень додати до банки гарячу воду. Решту - за споживача зробили на фабриці.

Вигадав цю страву свого часу Момофуко Андо у повоєнні роки, коли голодні японці гаяли час у довжелезних чергах за локшиною. Таким чином він вирішив їм допомогти.

Нині ідеєю японського винахідника насолоджуються в усьому світі. В інших країнах Азії розчинну локшину почали їсти ще в 50-тих, до США вона дісталася двадцятьма роками пізніше, в Україні з'явилася - після розпаду СРСР. Хоча розчинну локшину часто називають харчем для бідних і студентів.

Нагадаємо, кілька місяців тому в центрі Львова, на проспекті Свободи, розпочав роботу музей сала. У рамках експозиції представлені різноманітні скульптури із сала, а також картини, фотографії та інші роботи художників, присвячені славнозвісному українському продукту.

Джерело: УНН
Підписуйтесь на паблік-чат УНН у Viber та канал новин у Telegram
Загрузка...