alek-boldvin-zayaviv-scho-prokuratura-zdiysnila-elementarnu-yuridichnu-pomilku-schodo-spravi-pro-zagibel-galini-khatchins

Алек Болдвін заявив, що прокуратура здійснила "елементарну юридичну помилку", щодо справи про загибель  Галини Хатчинс

 • 1366898 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Юристи Алека Болдвіна заявили, що прокуратура вчинила "елементарну юридичну помилку", щодо справи про загибель оператора Галини Хатчиіс, передає УНН з посиланням на France24.

Деталі

Юристи зі сторони Алека Болдуіна заявили, що у п'ятницю прокуратура, яка звинуватила його в смерті оператора Галини Хатчиіс, яку застрелили на знімальному майданчику, здійснила «елементарну юридичну помилку».

Загибель операторки Галини Хатчинс сталася у жовтні 2021 року. На зніманнях кінострічки Болдвін тримав кольт 45-го калібру під час репетицій фільму "Іржа". В результаті, коли зброя розрядилася, Болдвін наніс Хатчінс смертельне поранення і поранив режисера Джоела Соузи.

«Прокуратура в цій справі зробила неконституційну та елементарну юридичну помилку, звинувативши Болдуїна відповідно до закону, якого не існувало на дату аварії», — написали його юристи.

Прокуратура Нью-Мексико заявила, що вважає смерть 42-річної Хатчінс нещасним випадком, але наполягає на тому, що Болдуїн і зброяр фільму Ханна Гутьєррес-Рід винні у ненавмисному вбивстві.

Обом загрожує до 18 місяців ув'язнення, якщо вони будуть визнані винними. При цьому більш серйозне з двох можливих звинувачень включає додаткові п'ять років ув'язнення, за так зване вдосконалення вогнепальної зброї (тобто додаткове покарання за використання зброї).

Але в судових документах, поданих до Нью-Мексико у п'ятницю, адвокати Болдуїна заявили, що на момент інциденту цього аспекту не було.

"Заява уряду про ймовірну причину не містить твердження про те, що пан Болдуїн діяв "з наміром залякати або заподіяти шкоду людині", а його опис передбачуваної поведінки ясно дає зрозуміти, що трагічна смерть кінематографіста Галини Хатчинс була нещасним випадком", - повідомили юристи.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни скидають воду з Каховського водосховища

     • 1898609 переглядiв

    Меджліс оголосив всеукраїнську акцію для допомоги Туреччині

     • 780600 переглядiв

    У США збили невідомий літальний апарат над Аляскою

     • 959450 переглядiв

    Протягом дня ворог обстріляв 7 громад Сумщини

     • 653117 переглядiв