amku-predstaviv-rezultati-doslidzhennya-rinku-vipusku-ta-provedennya-loterey

АМКУ представив результати дослідження ринку випуску та проведення лотерей

 • 16822 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. 1 лютого 2018 року в Антимонопольному комітеті України презентовано результати дослідження ринку випуску та проведення лотерей, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу відомства.

"Дослідження розпочато після опрацювання в травні 2017 року проекту Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей, який не був погоджений з причин встановлення ним таких вимог до операторів, які фактично закривають ринок для нових учасників", - йдеться в повідомленні.

Крім того повідомляється, що пропозиції Комітету після їх схвалення будуть направлені до Кабінету Міністрів України для прийняття відповідних рішень та вжиття заходів. Комітет і на далі буде долучатися до роботи над нормативно-правовою базою у сфері лотерейної діяльності, враховуючи соціальну значущість теми.

Зазначається, протягом тижня профільні регуляторні органи, учасники ринку та незалежні експерти мають можливість висловити свою позицію та направити до АМКУ, за наявності, свої пропозиції/зауваження.

Українські Національні Новини

Політика