donald-tramp-pribuv-z-vizitom-do-shotlandiyi-schob-pereviriti-svoyi-polya-dlya-golfu-1

Дональд Трамп прибув з візитом до Шотландії, щоб перевірити свої поля для гольфу

 • 326335 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. Колишній президент США Дональд Трамп прибув у понеділок із поїздкою до Шотландії, а далі до Ірландії, щоб відвідати свої поля для гольфу. Про це пише Reuters, передає УНН.

Деталі

Колишній президент володіє двома полями для гольфу в Шотландії - одним на північ від Абердіна і курортом Тернберрі на південь від Глазго, а також гольф-курортом Дунбег в Ірландії.

"Здорово бути вдома", - сказав Трамп журналістам в аеропорту. "Це був дім моєї матері".

Трамп, який розпочав свою передвиборчу кампанію у листопаді минулого року для президентських виборів у США 2024 року, заявив у неділю, що їде, щоб оглянути свою власність у Шотландії та Ірландії.

Звіти, опубліковані в лютому, показали, що два шотландські поля для гольфу втратили 4,4 мільйона фунтів стерлінгів у 2021 році.

Доповнення

Поїздка відбулася за кілька тижнів після того, як Трампу було пред'явлено звинувачення у 34 кримінальних злочинах у Нью-Йорку у справі, пов'язаній із виплатою 130 000 доларів за мовчання зірці фільмів для дорослих під час його президентської кампанії 2016 року. Трамп не визнав себе винним за всіма пунктами звинувачення.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    782 тисячі людей вийши на вулиці Франції, понад 60 осіб затримано

     • 355587 переглядiв

    російські окупанти знову атакували Херсон

     • 439320 переглядiв