dsns-rozrobit-bukleti-dlya-inozemtsiv-do-yevrobachennya-2017

ДСНС розробить буклети для іноземців до Євробачення-2017

 • 8581 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Державна служба з надзвичайних ситуацій долучається до процесу розроблення буклету для іноземців щодо безпечного перебування в Україні під час Євробачення-2017, передає УНН з посиланням на сторінку ДСНС у Facebook.

Так, сьогодні, 22 березня в ДСНС відбулася нарада з організації заходів пожежної та техногенної безпеки під час підготовки та проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2017”. Під час наради обговорили стан виконання Плану заходів ДСНС, що реалізується з метою гарантування безпечного проведення конкурсу у Києві в травні цього року.

"ДСНС долучається до процесу розроблення буклету для іноземців щодо безпечного перебування в Україні. Разом з іншою важливою інформацією там буде описано чіткий алгоритм дій під час виникнення пожежі, виявлення підозрілого предмету, терористичного акту, а також правила поводження у натовпі", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Також учасники наради ознайомилися з попереднім планом проведення заходів та характеристиками об'єктів пісенного конкурсу. Обговорено питання щодо участі сил і засобів ДСНС у міжвідомчих командно-штабних та тактико-спеціальних навчаннях правоохоронних органів з відпрацювання навичок виконання завдань, пов'язаних із гарантуванням безпеки під час проведення конкурсу.

Нагадаємо, що РФ звернеться до РЄ та ООН через заборону в’їзду Ю.Самойловій на територію України.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ДСНС розробить буклети для іноземців до Євробачення-2017

     • 8581 переглядiв

    Оперативне командування “Захід” очолив О.Павлюк

     • 27497 переглядiв