eks-pravookhoronets-provede-za-gratami-12-rokiv-za-vbivstvo-divchini-na-kirovogradschini

Екс-правоохоронець проведе за гратами 12 рокiв за вбивство дівчини на Кіровоградщині

 • 7264 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 2 грудня. УНН. Апеляційний суд Кіровоградської області залишив без змін вирок суду першої інстанції про позбавлення волi на 12 рокiв екс-правоохоронця, який вбив 21-річну жительку Гайворонського району. Про це поінформували в прес-службі обласної прокуратури, повідомляє УНН.

Колишній міліціонер ізолятора тимчасового тримання Гайворонського райвідділу УМВС в області після сварки з дівчиною задушив її та залишив у лiсосмузі. Коли його затримали, у вбивствi зiзнався, проте заявив, що має розлади психіки та не розуміє, як усе сталося. У ході розслідування кримінального провадження було проведено дві судмедекспертизи, які показали рiзнi результати. Одна з них зазначала, що вбивця неосудний, адже перебував у стані афекту. Суд призначив третю комплексну судово-психологопсихіатричну експертизу, яка й довела, що чоловік осудний.

Не погоджуючись iз вироком про позбавлення волі на 12 років, захист засудженого подав апеляційну скаргу i просив суд зменшити строк ув'язнення до 5 років. У суді апеляційної інстанції прокурором доведено в повному обсязі вину чоловіка у скоєнні вказаного злочину та вирок суду першої інстанції в частині кваліфікації злочину (ч. 1 ст.115 КК України) та призначене покарання залишено без змін.

Нагадаємо, трагічна подія мала місце 11 серпня минулого року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В’їзд вантажівок до Тернополя обмежено через негоду

     • 7466 переглядiв

    Обсяг продажу валюти на міжбанку зменшився на 55,8 млн дол.

     • 7362 переглядiв

    Україну хочуть бачити незалежною 63% росіян - опитування

     • 9200 переглядiв

    Найбільше на рак молочної залози хворіють львівянки

     • 34673 переглядiв

    Чоловіка заарештували за зґвалтування дівчини в Одесі

     • 9420 переглядiв