geraschenko-poobitsyala-reaktsiyu-ukrayini-na-zayavi-italiyi

Геращенко пообіцяла реакцію України на заяви Італії

 • 14358 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Віце-спікер Парламенту Ірина Геращенко пообіцяла реакцію Міністерства закордонних справ України щодо заяв Італії про "референдум в Криму" і "фейкову Революцію Гідності". Про це вона заявила в своєму Facebook, передає УНН.

"В стрічці нова зрада - міністр ВС Італії підтримав кримський "референдум" й посмів (виголосити - ред.) брудні слова про Революцію Гідності. Реакція МЗС України обов‘язково буде, звичайно, але ця заява зроблена зараз невипадково (на тлі нищівної критики гельсінського саміту в ЄС і в світових ЗМІ), й не вона найстрашніша", - заявила Геращенко.

Також Геращенко відзначила, що про кремлівську коаліція "зробить все, щоб зняти санкції з РФ".

"В Італії до влади прийшла коаліція, в угоді якої записано - скасування санкцій ЄС проти РФ. Й лобісти Кремля зроблять все, аби зняти санкції, вони перевірятимуть ЄС на міцність. Тому нас чекає непроста осінь і зима, владі, нашим дипломатам знадобиться чимало сил, аби продовжити з ЄС діалог щодо політики санкцій, які прив‘язані до виконання РФ мінських угод. И це буде час істини: які політичні сили і політики в країні борються за Україну, які - за себе у владі", - додала вона.

Нагадаємо, Міністр внутрішніх справ Італії і глава правої партії "Ліга" Маттео Сальвіні заявив, що Росія законно анексувала український Крим. Також він назвав Революцію Гідності "псевдо революцією".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Геращенко пообіцяла реакцію України на заяви Італії

     • 14358 переглядiв

    На Китай насувається десятий у цьому році тайфун

     • 14496 переглядiв

    Фестиваль Comic-Con триває в Сан-Дієго

     • 81594 переглядiв