golova-asotsiatsiyi-zakhistu-prav-vkladnikiv-golova-profilnogo-komitetu-vr-nas-ignoruye

Голова Асоціації захисту прав вкладників: голова профільного комітету ВР С.Рибалка нас ігнорує

 • 11012 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Комітет ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності, яким керує народний депутат з фракції Радикальної партії Сергій Рибалка, ігнорує всі законодавчі ініціативи та звернення ошуканих вкладників банків. Про це у коментарі УНН розповів голова Асоціації захисту прав вкладників банків Богдан Цімейко.

За словами Богдана Цімейка, в комітеті ВР представлені “банківські перевертні”.

“Якби ви знали, скільки ми листів написали, скільки разів я йому (голові комітету ВР Сергію Рибалці – ред.) телефонував – одні обіцянки: так, зустрічаємось. Жодного разу правди не сказав, що зустріч переноситься, так і так, просто ігнорування і все”, - сказав він.

Б.Цімейко наголосив, що не було ухвалено жодного закону для врегулювання ситуації у банківському секторі.

“Жодного! Більше того – ми ж навіть пишемо що і як треба зробити, фахівці працюють над цим, ми пишемо про реальні проблеми і даємо шляхи їх вирішення – реакції нуль. От я мав приємну зустріч із головою ради НБУ кілька днів тому, із Данилишиним Богданом Михайловичем (голова Ради НБУ – ред.), він мене завірив, сказав, що повністю нас підтримує щодо наших законодавчих ініціатив. Тобто, НБУ, на відміну від комітету, іде із вами на контакт? Не ігнорує вас?”, - розповів Б.Цімейко.

За словами голови Асоціації, наразі ситуація складається таким чином, що на рівні парламентського комітету всі ініціативи завмирають.

“Я особисто телефоную Рибалці постійно – зробіть круглий стіл, парламентські слухання, запросіть ЗМІ, у нас все є написано, намальовано, ми готові сказати, що і як треба зробити; обіцянки і все”, - сказав Б.Цімейко.

Зауважимо, що раніше експерт з економічних питань Андрій Блінов заявив, що фінкомітет працює в опозиції до економічної політики уряду.

Нагадаємо, комітет ВР з банківської діяльності з початку року не розробив жодного закону у сфері монетарної політики.

Так, з початку 2016 року комітет Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності не подав жодного проекту закону чи постанови за напрямком "Монетарна політика та фінансові ринки", які б потім стали законами.

Також нагадаємо, за словами експерта Реанімаційного пакету реформ Руслана Чорного, С.Рибалка використовує посаду глави фінансового комітету ВР для вирішення політичних завдань.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 106965 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 103208 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 100949 переглядiв

    Новини по темі

    Посадовців управління юстиції судитимуть на Харківщині

     • 6733 переглядiв