i-geraschenko-mi-zvernulisya-do-ordo-z-prokhannyam-zminiti-zapobizhniy-zakhid-5-pidlitkam-obvinuvachenim-v-diversiyi

І.Геращенко: ми звернулися до ОРДО з проханням змінити запобіжний захід 5 підліткам, обвинуваченим в "диверсії"

 • 7700 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Українська сторона звернулася до представників ОРДО пом’якшити запобіжний захід 5 підліткам з Донецька, яких затримали за "диверсію". Про це на своїй сторінці у Facebook написала представник України в гуманітарній підгрупі на Мінських переговорах Ірина Геращенко, передає УНН.

"Українська сторона готова до компромісу і гуманізму в питанні звільнення заручників, аби тільки розблокувати цей процес. Наприклад, на офіційне звернення ОБСЄ нещодавно було змінено запобіжний захід у зв'язку з важкою хворобою одному підсудному І. П. за злочини, пов'язані з конфліктом. Ми звернулися до ОРДО з проханням так само проявити гуманізм і змінити запобіжний захід І. Козловському , а також тим 5 підліткам, що їх утримують за "диверсії", аби діти повернулися в родини, що проживають в Донецьку, до речі",- написала вона.

Як повідомляв УНН, українська сторона у Мінську заявила про готовність обміняти полонених по формулі 228 на 42, проте в ОРДО заявили про готовність надали лише 8 заручників.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Бойовики сьогодні обстріляли позиції сил АТО 10 разів

     • 7800 переглядiв

    Жінка народила свого онука у Великій Британії

     • 11695 переглядiв