irak-zakryv-povitrianyi-prostir-iranski-bezpilotnyky-peretnuly-yoho-kordon

Ірак закрив повітряний простір, іранські безпілотники перетнули його кордон

 • 26851 переглядiв

Ірак закрив свій повітряний простір після того, як десятки іранських безпілотників перетнули його кордон в напрямку Ізраїлю, що змусило Ізраїль привести свою протиповітряну оборону в стан підвищеної готовності.

Міністерство транспорту Іраку оголосило про закриття повітряного простору країни, повідомляє Iraqi News Agency, передає УНН. Авіасполучення призупинено.

Деталі

За інформацією джерел Reuters, десятки іранських безпілотників, які летять у бік Ізраїлю, перетинають повітряному просторі Іраку. За даними агентства Fars, іранські БПЛА наблизилися до кордону Сирії та Йорданії.

За даними західних та ізраїльських ЗМІ, Іран запустив у бік Ізраїлю десятки безпілотників-камікадзе. Ізраїль та Іран підтвердили атаку з використанням БПЛА. Незадовго до цього системи оборони та нападу ВПС Ізраїлю було приведено в бойову готовність, у небі знаходяться десятки літаків.

Доповнення

Іран раніше обіцяв відповісти на удар Ізраїлю дипломатичним кварталом у Дамаску, де розташований комплекс будівель посольства Ірану. Тоді загинули два іранські генерали та п'ять офіцерів. Країни Заходу закликали громадян не відвідувати регіону.

Білий дім зробив заяву щодо атаки Ірану на Ізраїль13.04.24, 23:44

Популярні

Новини по темі

Білий дім зробив заяву щодо атаки Ірану на Ізраїль

 • 47125 переглядiв

Ізраїль тимчасово закрив аеропорт Бен-Гуріон

 • 31403 переглядiв

ЦАХАЛ підтвердив початок атаки Ірану на Ізраїль

 • 51003 переглядiв

Іран запустив десятки безпілотників по Ізраїлю

 • 46618 переглядiв

Йорданія екстрено закрила свій повітряний простір

 • 101386 переглядiв