kabmin-nastupnogo-tizhnya-mozhe-vidiliti-zvilnenim-zaruchnikam-odnorazovu-dopomogu-tuka

Кабмін наступного тижня може виділити звільненим заручникам одноразову допомогу - Тука

 • 10029 переглядiв

КИЇВ. 25 сучня. УНН. Кабінет міністрів України наступного тижня може розглянути постанови Міністерства соціальної політики та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб про надання допомоги звільненим українським заручникам з ОРДЛО. Про це сьогодні сказав журналістам після засідання уряду заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні я підняв це питання (на засіданні уряду - ред.) і Прем'єр мене підтримав, щоб прискорити вирішення цієї пробоеми. І наступного тижня, я сподіваюся, Кабмін затвердить обидві постанови (постанови Мінсоцполітики та МінТОТ щодо надання допомоги звільненим заручникам - ред.) і питання буде закрите", - зазначив Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тука очікує на черговий обмін утримуваними у лютому-березні

Нагадаємо, Міністерство соціальної політики України та Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб направили на розгляд уряд два проекти рішень щодо допомоги звільненим українським заручникам.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Випуск новин станом на 21 годину 25 січня

     • 4407 переглядiв

    У Кременчуці упав вертоліт, є жертви

     • 16506 переглядiв

    У Кременчуці упав вертоліт, є жертви

     • 9424 переглядiв

    Тендер щодо 4G заплановано на 31 січня - Порошенко

     • 14445 переглядiв