komitet-rozglyane-zvit-uryadu-20-chervnya-cherez-vidryadzhennya-ivanchuka

Комітет розгляне звіт уряду 20 червня, через відрядження Іванчука

 • 7242 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Комітет ВР з питань економічної політики переніс засідання, на якому повинен був розглянути звіт уряду України через відрядження голови комітету на 20 червня. Про це повідомляє УНН, з посиланням на прес-службу комітету.

"У зв'язку із участю представників українського парламенту та Голови Комітету з питань економічної політики Іванчука А.В. у Глобальній парламентській конференції Парламентської мережі з питань Світового банку і Міжнародного валютного фонду у м. Вашингтон (Сполучені Штати Америки – ред.) з 14 по 20 квітня 2018 р., запланований на 18 квітня 2018 р. розгляд звіту про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2017 році, за погодженням з Прем'єр-міністром України, переноситься на чергове засідання Комітету 20 червня 2018 року, початок о 14:30", - йдеться в повідомлені.

Як повідомляв УНН, голова парламенту Парубій заявив, що Верховна Рада розгляне звіт українського уряду тільки після відповідного подання від профільного комітету.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рейтинг новобудов столиці: ЖК “Київміськбуду” у лідерах

     • 29004 переглядiв