lutsenko-poshuki-zamovnika-vbivstva-babchenka-v-aktivniy-fazi

Луценко: пошуки замовника вбивства Бабченка в активній фазі

 • 7988 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Пошуки того, хто замовив вбивство журналіста Аркадія Бабченка, все ще в активній фазі. Про це сьогодні на брифінгу заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.

“Уся вчорашня операція мала на меті дуже прості речі — не допустити злочину, закріпити вину того, хто організовував злочин і постаратися вийти на того, хто замовляв злочин. Усі ці складові все ще в активній фазі”, — підкреслив Ю.Луценко.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялось, що він після пострілів у спину помер у кареті "швидкої".

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко.

СК РФ також порушив справу щодо вбивства журналіста Бабченка у Києві. Російські слідчі заявили, що хочуть допомогти Україні в справі про вбивство Бабченка.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що А.Бабченко живий та розповів деталі спецоперації із запобігання злочину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Бабченко вибачився перед дружиною за "убивство"

     • 8276 переглядiв

    "Вбивство" Бабченка: Грицак розповів деталі спецоперації

     • 38838 переглядiв

    Журналіст Бабченко живий

     • 67325 переглядiв

    СБУ затримала організатора вбивства Бабченка

     • 12338 переглядiв