marikhuanu-pid-krishkoyu-palivnogo-baku-viyavili-prikordonniki-na-kpvv-gnutove

Марихуану під кришкою паливного баку виявили прикордонники на КПВВ "Гнутове"

 • 7764 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 19 грудня. УНН. Марихуану під кришкою паливного баку та алкогольні напої в газовому обладнанні виявили прикордонники на КПВВ “Гнутове”. Про це кореспонденту УНН повідомила прес-служба Донецького прикордонного загону.

Щойно під час здійснення контрольних заходів прикордонники в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Гнутове" виявили марихуану та алкогольні напої, які переміщувались у спеціально обладнаному місці.

У автомобілі ВАЗ, який рухався на непідконтрольну територію прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили товари народного вжитку та чималу кількість алкогольної продукції, яку чоловік вирішив сховати у газовому обладнанні. У другому випадку порушник, щоб ввезти речовину, попередньо марихуану, до підконтрольної українській владі території вдався до хитрощів. Згорток з речовиною громадянин прикріпив до кришки паливного баку. За допомогою службової собаки Веги прикордонники виявили знахідку. Сам чоловік під час бесіди з правоохоронцями повідомив, що виявлений згорток йому не належить, і він не володіє інформацією звідки він з'явився у його автомобілі.

Для з'ясування походження та мети переміщення наркотичної речовини громадянина передано компетентним органам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС продовжив санкції проти Росії до 31 липня

     • 11228 переглядiв

    Резиденція святого Миколая запрацювала у Кропивницькому

     • 9746 переглядiв

    Двоє людей загинуло під час пожежі на Київщині

     • 5416 переглядiв

    Синоптики попередили про туман в деяких областях України

     • 4480 переглядiв