marsh-seks-pratsivnikiv-vidbuvsya-u-kiyevi

Марш секс-працівників відбувся у Києві

 • 23132 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У Міжнародний день прав секс-працівників вперше в Україні декілька десятків громадських активістів, працівниць та працівників секс-індустрії за підтримки правозахисників взяли участь у “Марші секс-працівників” з вимогою скасувати адміністративну відповідальність за заняття проституцією. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Люди влаштували акцію з метою привернути увагу високопосадовців до проблеми порушення прав секс-працівників та випадків насильства.

У руках учасники маршу тримали плакати з написами “Моя робота – мій вибір!”, “СЕКС-робота – також робота!”, “Податки замість штрафів!”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вуличну акцію проти покарання за секс-роботу влаштували біля будівлі МВС

“Стаття 181-1 адмінкодексу сьогодні продовжує використовуватися виключно як репресивний інструмент корупції, вимагання, шантажу та насильства”, ‒ заявила лідер руху за права секс-працівників Юлія Дорохова.

Крім того, в активістів були з собою червоні парасольки та будівельні каски, маски, “посвідчення секс-працівників”, а також деякими  елементами професійного “спецодягу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За оплату послуг повій ввели штрафи в Ірландії

Учасники маршу пройшли мовчазною мирною ходою урядовим кварталом від Верховної Ради повз будівлю Кабінету Міністрів, завершивши марш під Адміністрацією Президента України на вулиці Банковій.

 

Українські Національні Новини

Мультимедіа

    Популярні

    Новини по темі

    Марш секс-працівників відбувся у Києві

     • 23132 переглядiв

    Рада у червні може ухвалити новий Трудовий кодекс

     • 17272 переглядiв

    Синоптики попередили про лавинну небезпеку на Прикарпатті

     • 7931 переглядiв

    Е.Макрон лідирує у виборчих перегонах у Франції – опитування

     • 14799 переглядiв