merkel-rozpovila-putinu-pro-normandsku-zustrich-bez-nogo

Меркель розповіла Путіну про "нормандську" зустріч без нього

 • 13992 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. З ініціативи німецької сторони відбулася телефонна розмова Володимира Путіна з федеральним канцлером ФРН Ангелою Меркель, під час якої сторони обговорили, зокрема, зустріч Меркель з президентами України Петром Порошенком та Франції Еммануелем Макроном. Про це йдеться в заяві на офіційному сайті Кремля, передає УНН.

"При обміні думками стосовно української кризи розглянуті питання, що стосуються встановлення місії ООН з охорони спостерігачів ОБСЄ. Домовлено активізувати роботу в "нормандському форматі". Ангела Меркель поінформувала про підсумки спільної з президентом Франції Еммануелем Макрона зустрічі 10 травня в Аахені з Президентом України Петром Порошенком", - йдеться в повідомленні.

Крім того, лідери двох країн обговорили ситуацію навколо Спільного всеосяжного плану дій (СВПД) після одностороннього виходу з нього США.

Глави держав торкнулись питання Сирії, а також підготовки до запланованого на 18 травня в Сочі робочого візиту Ангели Меркель.

Як повідомляв УНН, 10 травня у німецькому місті Ахені пройшли переговори Президента України Петра Порошенка, канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Еммануеля Макрона.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Меркель розповіла Путіну про "нормандську" зустріч без нього

     • 13992 переглядiв

    На честь Трампа в Єрусалимі назвуть площу

     • 8201 переглядiв

    Росія не веде з Сирією переговори про передачу С-300

     • 7778 переглядiв

    Фінал Євробачення: стали відомі порядкові номери учасників

     • 25094 переглядiв