na-zakarpatti-cholovik-dekilka-dniv-trimav-zhinku-u-nevoli

На Закарпатті чоловік декілька днів тримав жінку у неволі

 • 14751 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. У селі Скотарське Закарпатської області місцевий житель незаконно позбавив волі жінку. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в області, передає УНН.

"Вчора, 20 вересня, о 20:40 до поліції Воловеччини із заявою про незаконні дії, вчинені відносно неї, звернулася 41-річна мешканка райцентру. Жінка заявила, що її 45-річний знайомий незаконно утримував її у себе вдома та спричинив тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що 17 вересня увечері заявниця поїхала до знайомого у село Скотарське. Жінка розповіла, що наступного дня чоловік почав погрожувати їй фізичною розправою та не випускав з будинку. Вийти на вулицю та повідомити про факт незаконного поневолення жінка змогла тільки вчора, коли чоловік вийшов до магазину.

"За даним фактом поліція розпочала слідство. Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 146 Кримінального кодексу України, тобто незаконне позбавлення волі. Слідство у справі триває. Стосовно фігуранта вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Миколаєві чоловік тиждень утримував у квартирі та бив свою співмешканку, бо запідозрив її у зраді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Закарпатті чоловік декілька днів тримав жінку у неволі

     • 14751 переглядiв

    В Україні суд попросили заборонити дію 49 партій

     • 15105 переглядiв

    У житловому будинку на Вінниччині прогримів вибух

     • 10224 переглядiв

    Помер колишній прем'єр-міністр України Віталій Масол

     • 13278 переглядiв