ne-platyat-zarplatu-spivrobitniki-kompaniyi-ribalki-poskarzhilisya-na-umovi-pratsi

Не платять зарплату: співробітники компанії Рибалки поскаржилися на умови праці

 • 8579 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Снекова компанія сім'ї народного депутата Сергія Рибалки - S.Group - місяцями не платить зарплату своїм співробітникам. Про це на порталі відгуків співробітників про компанії "Всередині" повідомили екс-співробітники S.Group, передає УНН.

Так, в одному з відгуків від грудня 2017 року зазначається, що саме борги по зарплаті стали причиною звільнення одного зі співробітників S.Group.

"Snak Production, місто Синельникове, майданчик СНЕК-2 "сємки". Пропрацював півтора місяці і звільнився через не виплату роботодавцем зарплати в обіцяний термін", - зазначає колишній співробітник S.Group.

Окрім цього, більшість співробітників компанії офіційно не працевлаштовані, йдеться у відгуку.

"Підтримаю колег, які писали, що оформлення співробітників практично відсутнє. Відповідно, з/п готівкою", - додає екс-співробітник S.Group.

"Докерувалися до ручки. 70% людей неоформлених, а решта оформлені на половину мінімалки. І це по всіх філіях", - додає іще один анонімний співробітник S.Group.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Рибалки підписувала угоди з контрагентами в “ЛНР”

Також, за словами екс-співробітника, у компанії дуже погані умови праці.

“Умови праці: робота без спецодягу, при роботі з хімікатами (каустик, луг) не видаються засоби хімзахисту, ремонт обладнання на ходу, профілактика – відсутня, через це втрати сировини. Ні КЗпП України, ні Закон про охорону праці не виконуються. Тепер про плюси: доставка робочих транспортом підприємства, душ, їдальня (правда, мікрохвильовка і чайник за гроші робочих). Останній притулок безробітного, якось так”, - йдеться у відгуку.

Про погані умови праці написав і менеджер з Харкова.

“Харків - Snack production.Торгових представників кидають! Не йдіть туди, не зв'язуйтеся! Собачі умови”, - йдеться у відгуку.

Нагадаємо, раніше інформацію про виплату співробітникам заробітку у готівці підтвердив суд. Так в рамках кримінального провадження за фактом пособництва у фінансуванні тероризму збоку менеджерів “Снек Експорт” (входить до складу S.Group) СБУ встановила, що Юрій Джабраїлов отримав понад 390 тис. грн доходу за виконання обов’язків представника компанії ТОВ “Снек Експорт” на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Вказані кошти, як йдеться у вироку суду, йому виплачували то готівкою на руки, то шляхом поповнення карткового рахунку.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Смерть в метро: у Харкові судитимуть диспетчера підземки

     • 12426 переглядiв

    Папа Римський продасть свій Lamborghini

     • 16472 переглядiв

    СБУ проведе слідчі дії з бойовиком Лусваргі

     • 9413 переглядiв

    Трамп зробив гучну заяву щодо зустрічі з Кім Чен Ином

     • 8505 переглядiв

    На святкування Дня Львова виділять 275 тисяч гривень – ЛМР

     • 8394 переглядiв