nedeklaruvannya-mayna-na-ponad-4-3-mln-grn-nataliyi-korolevskiy-povidomili-pro-pidozru

Недекларування майна на понад 4,3 млн грн: Наталії Королевській повідомили про підозру

 • 554329 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Народній депутатці Наталії Королевській, яка "забула" про майно на понад 4,3 млн грн, повідомили про підозру у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік, передає УНН.

Деталі

За повідомленнями НАБУ і САП, 17 лютого повідомили народній депутатці України IX скликання про підозру у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік. Її дії кваліфікували за ч. 1 ст. 366-2 Кримінального кодексу України (в редакції Закону України № 1074-ІХ від 04.12.2020). Оскільки місцеперебування нардепа не встановлене, про підозру йому повідомили у порядку ст. 135, ст. 278 КПК України.

Слідство встановило, що народна обраниця не задекларувала дві земельні ділянки в Київській області сукупною площею понад 0,8 га. Крім того, вона "забула" про майно у російській федерації: житловий будинок площею 120,1 кв. м та земельну ділянку площею 1,13 га. Загальна вартість незадекларованого майна становить понад 4,315 млн грн.

Розслідування зазначених фактів НАБУ і САП розпочали на підставі висновку НАЗК.

І хоч правоохоронці не називають імені народної депутатки, УНН стало відомо, що йдеться про Наталію Королевську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська та її чоловік подали заяви про складання мандатів - нардеп

Нагадаємо

У НАЗК виявили факти, що свідчать про незаконне збагачення нардепа Наталії Королевської на суму 49,6 млн грн та умисне внесення нею недостовірних відомостей до декларації за 2020 рік, які відрізняються від достовірних на 3,8 млн грн. Як повідомили в агенстві, обгрунтовані висновки передадуть САП.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі