nichna-ataka-droniv-na-odeschinu-ne-mala-naslidkiv-dlya-energosistemi-eksport-u-tri-krayini-prodovzhuyetsya-ukrenergo

Нічна атака дронів на Одещину не мала наслідків для енергосистеми, експорт у три країни продовжується - Укренерго

 • 661181 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Нічна ворожа атака дронів на Одещину не мала наслідків для енергосистеми, експорт електроенергії у Словаччину, Польщу та у Молдову продовжується. Про це повідомили в НЕК "Укренерго", пише УНН.

Цитата

"Нічна атака росіян безпілотниками на Одещину не мала наслідків для енергосистеми та не призвела до необхідності обмеження споживання", - повідомили у компанії.

Деталі

Виробництво електроенергії, як вказано, повністю забезпечує потребу споживачів. В енергосистемі зберігається достатній резерв потужності, додали в НЕК.

"Триває експорт електроенергії у Словаччину, Польщу та у Молдову. Також зі Словаччини продовжується незначний імпорт", - зазначили в Укренерго.

Як повідомляється, працюють всі види генерації. Продовжується водопілля. Гідроелектростанції "Укргідроенерго" працюють упродовж всієї доби і для мінімізації наслідків повені проводять контрольовані скиди води на Дніпрі та Дністрі.

"Складна ситуація з енергопостачанням залишається вздовж лінії фронту. Вчора вкотре під обстріл росіян потрапили розподільчі мережі на Донеччині", - повідомили у компанії.

Відновлення енергосистеми триває.

Нагадаємо

На Одещині вночі знищили 10 "шахедів".

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вночі завдала ракетний удар по Дружківці

     • 439926 переглядiв

    Окупанти остріляли прикордоння Сумщини з гранатометів

     • 430278 переглядiв