obraz-ukrayini-v-yevropi-ne-maye-nichogo-spilnogo-z-diysnistyu-mingarelli

Образ України в Європі не має нічого спільного з дійсністю - Мінгареллі

 • 12368 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Через кампанії по дезінформації, яку проводить РФ, образ України в очах Західної Європи не має нічого спільного з дійсністю. Про це у вівторок під час прес-конференці в Києві розповів глава представництва Європейського Союзу в Україні Хьюг Мінгареллі, передає УНН.

За словами Мінгареллі, конфлікт з Росією для України має три основних аспекти - військовий, економічний та інформаційний.

"Третій вимір конфлікту - дезінформація кампанії, яка була проведена, на мій погляд, в значній мірі ослабила Україну", - повідомив представник ЄС.

За його словами, кампанія з дезінформації, що проводиться Росією, має великий вплив не тільки на те, як український народ сприймає свою країну, але і на імідж України в Західній Європі.

"Образ України в Західній Європі не має нічого спільного з реальністю цієї країни, і це в значній мірі пов'язано з цією пропагандистською/дезінформаційною діяльністю, що проводиться в Західній Європі", - підкреслив Мінгареллі.

Нагадаємо, в Європейському союзі виділили дві основні загрози - зовнішню і внутрішню, з якими стикається Україна і її країни-сусіди.

Українські Національні Новини

Політика