obstril-bagatopoverkhivki-u-mikolayevi-mer-rozpoviv-detali-masovanoyi-ataki

Обстріл багатоповерхівки у Миколаєві: один під’їзд аварійний

 • 193724 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Миколаєвський міський голова Олександр Сєнкевич розповів деталі нічної ворожої атаки на місто. За його словами, наразі рятувальники розбирають завали на верхніх поверхах. Про це він повідомив у Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Один під’їзд будинку, в який влучила ракета, є аварійним. Усім жителям аварійного під’їзду надамо прихисток. Наразі на розселення записалось близько 15 осіб. Після того, як рятувальники приберуть всі небезпечні понівечені конструкції, будівельна бригада заб’є пошкоджені вікна у всіх будинках, які тут постраждали від ударної хвилі та уламків», - заявив він.

Деталі

Також, за його інформацією, окрім будинку, куди влучила ракета, постраждало ще 6 багатоповерхівок. У них вибиті вікна, понівечені балкони, у дворах також пошкоджено більше 20 автомобілів, 5 із них згоріли вщент.

Доповнення 

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що вночі проти 30 вересня двома ракетами типу С-300 окупанти атакували спальний район Миколаєва. Одна з ракет влучила у дев’ятиповерховий будинок. З-під завалів витягли вцілілу жінку, є ще поранені.

Внаслідок нічного ракетного удару по житловій багатоповерхівці у Миколаєві поранення дістало восьмеро людей, троє з них перебувають у тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Обстріл багатоповерхівки у Миколаєві: один під’їзд аварійний

     • 193724 переглядiв