okupant-ziznavsya-druzhini-u-viyskovomu-zlochini-vona-rozpovila-pro-viyskovikh-yaki-unikayut-viyni-perekhoplennya-gur

Окупант зізнався дружині у військовому злочині: вона розповіла про військових, які уникають війни – перехоплення ГУР

 • 181891 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Російський окупант у телефонній розмові зізнався своїй дружині у військовому злочині. Вона, у свою чергу, розповіла чоловікові про те, як військові рф уникають служби та участі у війні. Перехоплення розмови публікує Головне управління розвідки, пише УНН.

Цитата

“Бабки гальмуємо, я тут трішечки підкосячив, в**бав там декого, кого не треба. І по ходу, з мене догоняшки будуть, коли додому приїду ... Потім це все розповім. Так-так, ну, по-любому, догонятор вдома буде, я прям знаю. Військовий злочин – знаєш, що це таке, ні?”, – каже рашист по телефону.

Деталі

У свою чергу жінка розповідає чоловікові про те, що серед військовослужбовців російської федерації лише уникають участі у війні в Україні.

“У мене є одиниці, які після закінчення контракту, їм у принципі, пофігу. Їм аби швидше звільнитися і все. Тобто контракт закінчився, хрін із ним. А ті, які, як ти кажеш, гашенки – так, до мене приходять ті, які з 16-го року хворіють, і зараз кажуть: а я все, я не можу служити. Він хворіє з 16-го року. Він здоровий, розумієш? Це косяк частини, не наш, не ми маємо цим розбиратися”, – розповіла дружина окупанта.

Додамо

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило телефонну розмову, в якій мати російського окупанта говорить синові, що має намір надіслати скаргу до військової прокуратури росії щодо його важкого становища на війні.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    NASA вдруге скасувала запуск ракети на Місяць

     • 215282 переглядiв