okupanti-zaselili-arabatsku-strilku-i-vlashtuvali-tam-poligon

Окупанти заселили пансіонати на Арабатській стрілці та влаштували там полігон

 • 653460 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Кількість російських військових в окупованій частині Херсонської області збільшується. Зокрема, йдеться про Арабатську стрілку, де окупанти заселивши всі пансіонати, влаштували полігон та "адміністрацію". Про це він повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, пише УНН з посиланням на Радіо Свобода.

Цитата

«Вся Арабатська стрілка заповнена новими російськими військовими. Абсолютно всі пансіонати заселені. І можна сказати, що відмічається збільшення кількості складу військових російської федерації. На Арабатській стрілці новомоболізовані проходять злагодження, навчання. Вони зробили з Арабатської стрілки не тільки «урядовий квартал», а ще й полігон», – зазначив Хлань.

За словами депутата Херсонської обласної ради на окупованій частині Херсонщини збільшується кількість блокпостів та жорсткішає перевірка документів.

«Посилюється тиск на блокпостах, особливо окупанти на блокпостах звертають увагу на відсутність російських паспортів у людей і попереджають, що наступного разу будуть вилучати майно чи транспортний засіб. Кількість блокпостів значно збільшена і в Каховці, і в Новій Каховці», – додав він.

Доповнення

Водночас за словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенко, окупанти почали масове пересування техніки та контингенту на північ Маріупольського району та Волновахи. Також вночі ворог займається перекиданням техніки з Новоазовська в бік Бердянська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка: рф можуть чекати раптові труднощі через виявлену вразливість "Кинджалів"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Туреччині заявляють, що зернова угода буде продовжена

     • 2048742 переглядiв