ukenru
partyzany-rozvidaly-viiskovu-chastynu-rosiiskoho-omonu-v-okupovanomu-simferopoli

Партизани розвідали військову частину російського "омону" в окупованому Сімферополі

 • 28912 переглядiв

Українські партизани провели розвідку підрозділу російського спецназу в окупованому Сімферополі та передали координати підрозділу українським військовим.

Українські партизани провели розвідку військової частини спецпідрозділу росгвардії "ОМОН" в окупованому Сімферополі, Про це пише підпільний рух "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

У ході розвідки партизани зафіксували слабкі сторони охорони військових об'єктів та номери особистих машин офіцерів зазначених підрозділів.

Наші агенти провели розвідку військового комісаріату та територію військової частини спецпідрозділу росгвардії "ОМОН" у Сімферополі.  Наш агент провів дружню бесіду з місцевим патрулем, під час якої ми дізналися скільки техніки та озброєння є на об'єктах

- розповіли партизани. 

росіяни розмістили цілий дивізіон С-400 у Сакському районі Криму - партизани 21.02.24, 11:26 • [views_0]

Також у "АТЕШ" вказали повні координати військової частини росіян 44.98513052031522, 34.08166824180446. Партизани наголошують, що всю триману інформацію вони передали Силам оборони України.

Нагадаємо

Партизани провели розвідку на фортифікаціях російських військ у Чорноморському районі тимчасово окупованого Криму. Окрім того, вони провели низку диверсій на об'єкті.