potribno-vigrati-bilshe-chasu-dlya-miru-zelenskiy-pro-nastupniy-ramshtayn

Потрібно виграти більше часу для миру: Зеленський про наступний “Рамштайн”

 • 647800 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Спільна мета України із партнерами на наступній зустрічі у форматі “Рамштайн” полягає у тому, щоб виграти більше часу для миру та у прийнятті ґрунтовних рішень, які відповідатимуть перспективам на полі бою. Про це у вечірньому зверненні заявив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

“Готуємось до чергової зустрічі у форматі “Рамштайн”. Провів підготовчі наради. І очікуємо ґрунтовних рішень, які відповідатимуть перспективам на полі бою. Доволі амбітним перспективам, які ми всіма силами наближаємо. Причому наближаємо не лише для себе, не лише для України, а й для всієї нашої антивоєнної коаліції”, – заявив він.

Деталі

Президент наголосив, що агресор має програти, і це є спільною відповідальністю України та партнерів– виграти більше часу для миру, тобто бути зараз максимально активними в забезпеченні зброєю та снарядами, щоб нашу спільну перемогу прискорити.

Доповнення

Міністр оборони США Ллойд Остін наступного тижня відвідає Швецію, після чого 21 квітня відбудеться зустріч Контактної групи з питань оборони України на авіабазі Рамштайн у Німеччині.

Це буде одинадцята така зустріч відтоді, як рік тому цю групу було створено після неспровокованого і незаконного вторгнення росії в Україну.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що засідання Контактної групи з питань оборони України "Рамштайн-11" відбудеться фізично на американській авіабазі в Німеччині.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Португалії показали поліську вишиванку минулого століття

     • 1411571 переглядiв

    Польща повертає в Україну вантажівки із зерном та продуктами

     • 4183782 переглядiв